Καλως Ηλθατε

Ο οίκος SIME, μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρίες του χώρου, αποτελεί εδώ και πάνω από 30 χρόνια, σημείο αναφοράς στον τομέα της θέρμανσης. Χάρη στη μακροπρόθεσμη στρατηγική του, ο οίκος SIME προέβλεπε πάντα τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς, προσφέροντας πλήρη σειρά προϊόντων θέρμανσης για τη δημιουργία ολοένα και πιο αποτελεσματικών και αξιόπιστων συστημάτων.


Ιδρύθηκε στο Legnago της Ιταλίας το 1972 και έκτοτε, επενδύοντας με συνέπεια στην έρευνα και την ανάπτυξη, αναπτύσσει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, άριστης ποιότητας και απόδοσης, όσον αφορά στην εξοικονόμηση ενέργειας και στο σεβασμό προς το περιβάλλον, τα οποία προορίζονται τόσο στις οικιακές όσο και σε πιο πολύπλοκες εφαρμογές που έχουν να κάνουν με τον επαγγελματικό και τον ξενοδοχειακό τομέα.
Η sime είναι στις τέσσερες πρώτες Ιταλικές εταιρίες παραγωγής επιδαπέδιων λεβήτων (80.000 τεμάχια τον χρόνο) Η sime στις πρώτες δέκα παγκοσμίως εταιρίες παραγωγής επιτοίχιων λεβήτων αερίου (Πάνω από 100.000 τεμάχια τον χρόνο) Η sime είναι στις πέντε πρώτες εταιρίες παραγωγής μαντεμένιων θερμαντικών σωμάτων.
Και ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς και προμηθευτές μαντεμένιων λεβήτων των μεγαλύτερων και σημαντικότερων ευρωπαϊκών εταιριών στον χώρο της θέρμανσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεα